Tentang Kami

Quanzhou Pingtai Téknik Mesin Co., Ltd.

photo for manufcturer landscape

Saha urang

Quanzhou Pingtai Téknik Mesin Co., Ltd. diadegkeun dina 1987, Saatos leuwih ti 20 taun ngembangkeun kontinyu sarta inovasi .Pingtai geus jadi Cina urang ngarah sarta produsén dunya-renowned.Éta mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina integrasi mesin konstruksi sareng manufaktur bagian-bagian alat sareng penjualan jaringan.

Saha urang

Pausahaan utamana ngahasilkeun rupa-rupa excavators bulldzers suku cadang, jeung produk kaasup undercarriager sarta ngagem bagian tahan jsb.Pausahaan ngagunakeun téhnologi produksi ngarah, nu ntroduction sahiji alat produksi kelas munggaran internasional operasi mesin CNC jeung téhnologi deteksi canggih.

Saha urang

Pausahaan Pingtai uphold "basis integritas, kualitas salaku akar" tina prinsip dasar, kalawan rupa-rupa euyeub produk, harga lumrah, jaminan waktu pangiriman jeung alus teuing sanggeus layanan.Produk anu diékspor ka sakuliah dunya, silih timbal balik sarta silih benefit, ngembangkeun win-win, babarengan pikeun nyieun kasempetan gawé babarengan alus sarta boga masa depan hadé.

Naon urang ngalakukeun
Pingtai parusahaan boga manajemén modern jeung tim tanaga teknis senior, manajemén sampurna, parabot canggih, téhnologi kelas munggaran, welfare.The komprehensif parusahaan specializes di produksi buldoser jeung mesin excavator "undercarriage" produk, sarta perusahaan kawentar dunya pikeun ngajaga panjang. -term alus cooperation.Product kualitas geus ngahontal tingkat canggih internasional.
Merek "PTZM" tiasa dianggo pikeun Komatsu, Hileud, Volvo, Hitachi, Hyundai, Kato sareng mesin konstruksi anu kasohor di dunya.Standar téknis, produksi sareng pamariksaan produk ngadopsi mode manajemén Jepang, sareng kualitasna ngahontal standar OEM.Produk diékspor ka Asia Tenggara, Jepang, Korea, Eropa, Wétan Tengah, Amérika sareng nagara-nagara sanés.

Company office

Naha milih kami

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat pabrik ngadopsi mesin CNC precision tinggi

Kakuatan R&D anu kuat

Insinyur kami gaduh sababaraha taun pangalaman praktis sareng parantos ngembangkeun seueur produk anyar pikeun téknologi konsumén. Téknologi parantos diakuan sareng reputasi anu saé ku konsumén. Kami gaduh kamampuan panalungtikan sareng pamekaran domestik domestik di undercarriage, kitu ogé tingkat industri-maju dina forging, panas. perlakuan, machining, nguji fisik jeung kimia, kadali kualitas abilities.Since dimimitian, PINGTAI kamampuhan competing sok dianggap téhnologi.

Kontrol Kualitas anu ketat

Bahan baku utamana buleud baja forging na precision casting sarta bisa dipaké dina operasi pertambangan.
Pausahaan ngabogaan tim nguji profésional, produk ngaliwatan nguji produk semi-réngsé sarta nguji produk rengse.

OEM & ODM ditarima

Ukuran sareng bentuk anu disaluyukeun sayogi.Wilujeng ngabagi ideu sareng kami, hayu urang damel babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

wfff