FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Anjeun padagang atanapi pabrik?

Kami produsén kalayan hak ékspor.Pabrik kami ayana di kota Quanzhou Nanan propinsi Fujian Cina.Kami gaduh pangalaman langkung ti tilu puluh taun di industri ieu.

Kumaha carana abdi tiasa pastikeun bagian bakal cocog buldoser kuring?

Punten sugesst kami nomer modél atanapi nomer asli bagian, kami bakal nyayogikeun gambar atanapi ngukur ukuran fisik sareng mastikeun sareng anjeun.

Sabaraha pesenan minimum anjeun?

Eta gumantung kana jenis produk Anjeun meuli.Upami éta produk biasa sareng kami gaduh saham, henteu peryogi MOQ.

Naha anjeun tiasa ngabantosan para nasabah ngembangkeun produk énggal?

Departemén pamekaran téknis kami khusus dina ngembangkeun produk anyar pikeun konsumén.Konsumén kedah nyayogikeun gambar, dimensi atanapi conto nyata pikeun rujukan urang.

Naon waktos kalungguhan Anjeun

Waktu pangiriman normal sakitar sabulan, Upami urang gaduh saham sakitar saminggu

Kumaha ngeunaan istilah pembayaran?

T / T atanapi L / C.istilah séjén ogé disawalakeun.

jasa kami

1.Satu taun jaminan, ngagantian bébas pikeun leuwih rusak jeung hirup maké abnormal.
2.Produk kustomisasi urutan OEM /ODM.
3.Provide on garis atawa video rojongan teknis ka konsumén urang.
4.Help Anjeun pikeun ngembangkeun pasar anjeun kalawan kualitas luhur urang jeung layanan pangalusna.
5.VIP perlakuan ka agén ekslusif urang.