Sajarah

Sajarah urang

Picture

Perusahaan dagang TAIXING anu baheula dikenal utamina ngajual asesoris excavator sareng buldoser ka pasar domestik sareng ngékspor produk ka sakumna dunya.

Dina 1987
Picture

Ieu ngaganti ngaran PINGTAI mesin rékayasa co., Ltd sarta ngadegkeun produsén profésional sorangan suku cadang excavator buldoser.

Dina 1997
Picture

Sertipikat ISO9001: 2000 Sistim sertifikasi kualitas internasional

Taun 2008
Picture

Ngadegkeun parangkat panyalindungan lingkungan pembuangan limbah industri.Pingtai Company tuntas ngalaksanakeun peradaban ékologis pamikiran Xi Jinping, pageuh ngadegkeun konsép pangwangunan héjo, sarta nyoba na pangalusna pikeun merangan perangna pencegahan jeung kontrol polusi.

Dina 2015
Picture

Ngahadiran BUAMA paméran mesin konstruksi rékayasa di Shanghai Cina

Dina 2016
Picture

Ngahadiran paméran mesin konstruksi rékayasa INTERMAT di BANGKOK Thailand

Dina 2017
Picture

Ngahadiran BUAMA paméran mesin konstruksi rékayasa di Shanghai Cina

Dina 2018
Picture

Ngahadiran paméran mesin konstruksi rékayasa INTERMAT di BANGKOK Thailand

Dina 2019
Picture

Kami salawasna dina jalan

Dina 2021