Warta Industri

  • Bulldozer Cat D11 anyar nganteurkeun produktivitas anu langkung luhur kalayan biaya anu langkung handap

    Bulldozer Cat D11 anyar nganteurkeun produktivitas anu langkung luhur kalayan biaya anu langkung handap

    D11 utamana dipaké pikeun mindahkeun jumlah badag bahan (taneuh, batu, agrégat, taneuh, jsb) dina jarak pondok dina tempat rélatif sempit.Contona, aranjeunna mindeng dipaké dina quarries.D11 paling ilahar dipake dina kehutanan badag, pertambangan jeung operasi quarry.Anu ayeuna...
    Maca deui
  • 200 ton Komatsu excavator pikeun ngurangan biaya operasi

    200 ton Komatsu excavator pikeun ngurangan biaya operasi

    Komatsu's PC2000-8 pertambangan excavator / forklift dirancang pikeun ngaleutikan biaya operasi ngaliwatan efisiensi suluh alus teuing jeung betah pangropéa.Mesin 200 ton ieu sayogi dina konfigurasi backhoe sareng loading shovel sareng ogé aman, nyaman sareng lingkungan ...
    Maca deui
  • Hal needing perhatian dina seleksi lagu ngarojong roller tugas beurat

    ahli industri ngagunakeun gilinding pikeun ngajawab rupa tantangan.Sanajan kitu, milih kabayang rojongan katuhu pikeun aplikasi Anjeun gumantung kana sababaraha pertimbangan, kaasup: Naon jenis beban rék mindahkeun?Rakitan roda dukungan lagu dirancang pikeun ngadukung boh ...
    Maca deui
  • Naon sprocket jeung ruas

    The sprockets anu munggaran dijieun atawa ngajalin, lajeng machined sarta subjected kana perlakuan panas husus.Upami teu aya cukup karbon dina baja, éta bakal rapuh salami hardening.Upami éta ngan ukur pengerasan permukaan, teras sprocket atanapi sprocket tiasa gancang pisan ...
    Maca deui
  • Wadah munggaran dina 2022

    Wadah munggaran di 2022. Hatur nuhun pikeun rojongan konsumén jeung pangakuan kualitas produk urang
    Maca deui
  • Naon idler on excavator na buldoser

    Naon idler on excavator na buldoser

    Roda idler dihasilkeun ku Pingtai bisa dipaké dina rentang 0.8-200 ton. Desain otomatis panganyarna jeung prosés manufaktur mastikeun kualitas products.We make dipilih baja kualitas luhur, ngagunakeun forging na casting prosés.Induksi quenching téhnologi nyaeta .. .
    Maca deui
  • Kumaha pikeun ngaidentipikasi pola ngagem sprockets sareng bagéan?

    Kumaha pikeun ngaidentipikasi pola ngagem sprockets sareng bagéan?

    A sprocket mangrupakeun gear logam diwangun ku cingcin jero logam atawa hub komprési kalawan liang baud sarta ring gear.Sprockets bisa ngaco on langsung atawa dipencet dina hub drive mesin, biasana dipaké dina excavators.Kawas sprocket, sprocket diwangun ku logam ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga lila - istilah kaluar tina jasa tips asesoris buldoser

    Kumaha ngajaga lila - istilah kaluar tina jasa tips asesoris buldoser

    Munculna buldoser mantuan kami ngajawab masalah digging bumi jeung rocks.Tapi buldoser moal bisa dipaké pikeun sawatara waktu alatan musim robah. Naha anjeun terang...
    Maca deui
  • Kumaha ngabedakeun kaunggulan jeung kalemahan asesoris buldoser

    Kumaha ngabedakeun kaunggulan jeung kalemahan asesoris buldoser

    Bagian kualitas luhur anu jadi dadasar pikeun mastikeun operasi normal pakakas mesin konstruksi, tapi alatan pangropéa pangabutuh mesin jeung kapentingan drive, ku kituna pasar boga rupa-rupa kualitas henteu rata bagian mesin konstruksi diimpor.Lea...
    Maca deui
  • Naon pangaruh baja lanté dina kualitas suku cadang mesin konstruksi

    Naon pangaruh baja lanté dina kualitas suku cadang mesin konstruksi

    "Floor baja nujul kana baja runtah salaku bahan baku, ngagunakeun frékuénsi kakuatan, frékuénsi sedeng induksi tungku smelting inferior, produk baja kualitas low" .Jeung jelas ruang lingkup éliminasi: "eliminasi produksi baja lanté, ingot baja atawa kontinyu c. ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga jeung ngatur chassis buldoser Mapay

    Kumaha ngajaga jeung ngatur chassis buldoser Mapay

    Bulldozer Crawler mangrupikeun alat bantu anu penting dina téknologi pertambangan. Tambang ayeuna nganggo merek sapertos Komatsu Caterpillar. Biaya pangropéa bagian undercarriage taunan tina bulldozer crawler ieu kira-kira 60% tina total biaya pangropéa.Users ch ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga bagian undercarriage excavator

    Kumaha ngajaga bagian undercarriage excavator

    Sateuacan urang ngobrol ngeunaan loba hal ngeunaan pangropéa excavator, kiwari urang ngobrol ngeunaan naon chassis excavator kudu dijaga jeung maintained.Chassis perlu ngajaga nanaon leuwih ti rojongan roller, Carrier roller, sprocket, idler jeung lagu ranté assemb ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2