Tentang Kami

Quanzhou Pingtai Téknik Mesin Co., Ltd. diadegkeun dina 1987, Saatos leuwih ti 20 taun ngembangkeun kontinyu sarta inovasi .Pingtai geus jadi Cina urang ngarah sarta produsén dunya-renowned.Éta mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina integrasi mesin konstruksi sareng manufaktur bagian-bagian alat sareng penjualan jaringan.Pausahaan utamana ngahasilkeun rupa-rupa excavators bulldzers suku cadang, jeung produk kaasup undercarriager sarta ngagem bagian tahan jsb.Pausahaan ngagunakeun téhnologi produksi ngarah….

Warta

Produk panganyarna