Tentang Kami

Quanzhou Pingtai Téknik Mesin Co., Ltd. didirikeun taun 1987, Saatos langkung ti 20 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi .Pingtai parantos janten pamimpin Cina sareng pabrik anu terkenal di dunya. Mangrupikeun perusahaan modéren anu ngahususkeun dina ngahijikeun mesin konstruksi sareng manufaktur bagian peralatan sareng penjualan jaringan. Perusahaan utamina ngahasilkeun sababaraha jinis suku cadang buldoser excavator, sareng produk kalebet undercarriager sareng bagian tahan aus sareng sajabina .. Perusahaan nganggo téknologi produksi terkemuka ....

Warta

EXCAVATOR BULLDOZER SPARE PARTS

Produk Pangénggalna