Kumaha ngajaga sareng ngatur sasis crawler bulldozer

Crawler bulldozer mangrupikeun alat bantu anu diperyogikeun dina téknologi pertambangan. Tambang ayeuna nganggo mérek sapertos Komatsu Hileud. Biaya pangropéa bagian-bagian undercarriage taunan tina buldoser crawler ieu nyatakeun sakitar 60% tina total biaya perawatan. Pamaké milih kualitas luhur sareng saé saatosna jasa -sales penting pisan. Ieu mangrupikeun perkenalan singget pikeun pangropéa sareng manajemén sistem chassis bulldozer

1. Struktur chassis

Chassis of a crawler bulldozer diwangun ku track track, joint chain, track roller, idler, tegangan-silinder, pigura crawler, sprocket drive, balok keseimbangan, pivot sentral sareng komponénna masing-masing.

TACK CHAIN

2.Paké faktor chassis

Faktor pakean chassis utamina ditangtukeun ku tilu faktor: kaayaan taneuh dina kontak sareng chassis, kagancangan gerak peralatan sareng beban pakakasna. Ngan ukur 3 elemen ieu wareg pisan, kamampuan nyababkeun maké sareng cimata chassis.

Chassis faktor pakean tiasa diringkeskeun deui, tiasa ngendalikeun aspek-aspekna, kalebet penyesuaian ranté lagu, lébar tina segmen (tiasa milih), gerakan gerak sareng jarak gerakan, bagian-bagian gerak sasis ngagem tingkat kerjasama babarengan sareng kaayaan pelumasan, panggunaan sistem setir, sasis sareng ngageser dina taneuh, sareng katerampilan operasi supir, sareng anu sanés. Aspék teu kaendahan, kalebet bahan anu aya hubunganana sareng chassis, beban dampak dibentuk ku bahan nalika gerakan, formasi permukaan chassis kantétan sareng beueus taneuh, jst.

 

D11 TRACK ROLLER DOUBLE FLANGE
D11 TRACK ROLLER SINGLE FLANGE
Komatsu D275 sprocket segment

 

3. Pangropéa tina chassis

Serers bulldozer hileud tina D9, D10 sareng D11 nganggo segel ranté nyaéta segel waja, panyegelanna saé pisan, nganggo kahirupan sakitar 4000H. Dina caket 4000H, segel mimiti bocor minyak, nyababkeun gesekan garing kana gandeng. Pikeun maksimalkeun pungsi hirup chassis, anjing laut link kedah diganti caket 4000H anu dianggo.

Rata-rata kahirupan segel tautan nyaéta 4000H, tapi umur tautanna beda-beda gumantung kana panggunaan sareng permukaanna. Nyatana, umur tautan nyaéta 3000-5000h. Upami alat-alatna dianggo parah sareng sering ngumbara jarak jauh, umur segel tautan bakal dikirangan. Kanggo manjangkeun umur jasa tina ranté link, saatos hirup jasa ngaleuwihan 3000H, segelna kedah sering diparios kabocoran. Sakali kabocoran parantos dipendakan, sadaya segel tina tautan ranté kedah langsung diganti. Dina waktos anu sami, baju baju pin gandeng kedah dipariksa karusakan, upami sanés pin ranté, pin baju baju, tautan ranté bakal geuwat dihapus.

Jangkungna sapinuh sapatu lagu kedah saluyu, sahingga operasi awak mobil salengkepna langkung stabil, geter leumpang dikirangan, sareng umur jasa bagian panyegelan sareng tahan resisten ningkat. Nalika gelar darajat lagu pelat ngahontal atanapi kirang ti 100% tina nilai anu diijinkeun (nyaéta, jangkungna akar piring lagu nyaéta 38mm), sapatu trek kedah dipiceun sareng didereskeun. Nalika darajat ngagem ngaleuwihan 120% tina nilai anu diijinkeun (jangkungna akarna ngan ukur 25.5mm), pelat trek henteu ngagaduhan nilai perbaikan.

caterpillar D10 IDLER bulldozer
caterpillar D10 IDLER
SPROCKET SEGMENT BULLDOZER

Bagéan ngagem pigura kalebet: track roller, idler, carrier roller, sprocket sareng tensioning silinder sareng bagian-bagian anu obah anu sanés. Pikeun bagian-bagian anu obah ieu sering niténan gerakan kaayaan, unggal 2000H pikeun mariksa bolt pengikat unggal bagian tina kaayaan fastening, ngagantian tina kabayang beurat posisi sapihak sareng bilateral, unggal 2500H kana pigura mobil pin pelumasan. Nalika diaméterna maké roller lagu ngahontal atanapi ngadeukeutan 217.5mm (jumlah anggo tina nganggur caket atanapi ngahontal 100% tina nilai anu diidinan), nyaéta, jumlah anggoan kedah diganti dina waktos nalika 32.5mm, sareng penting pisan milih karakter anu luhur sareng jasa purna jual anu hadé pikeun ngahasilkeun pabrikan mobil.

Produk sareng solusi kami diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Rusia, Inggris, Perancis, Australia, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Afrika, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sareng daérah anu sanés. Solusi kami dipikaterang pisan ku konsumén di panjuru dunya. Kami parusahaan komitmen pikeun mayeng ningkatkeun épéktipitas sistem manajemén kami pikeun maksimalkeun pungsi kapuasan palanggan. Kami leres-leres ngarepkeun damel babarengan sareng konsumén pikeun nyiptakeun masa depan win-win. Wilujeng gabung sareng kami!

Bolts and nut
photo for bulldozer track chain guard
2

Pos waktos: Okt-13-2021