Hal needing perhatian dina seleksi lagu ngarojong roller tugas beurat

ahli industri ngagunakeun gilinding pikeun ngajawab rupa tantangan.Nanging, milih roda dukungan anu pas pikeun aplikasi anjeun gumantung kana sababaraha pertimbangan, kalebet:

Jenis beban naon anu anjeun hoyong angkat?Majelis roda rojongan lagu dirancang pikeun ngarojong boh pindah (dinamis) beban atawa statik (statik) beban.

Kumaha beban bakal diterapkeun?Rollers tiasa tahan radial atanapi axial (dorong) beban.Beban radial diterapkeun dina sudut 90 derajat kana liang bantalan atanapi aci puteran, sedengkeun beban dorong diterapkeun sajajar sareng liang bantalan atanapi aci puteran.

Naon sarat latihan sareng watesan?Komponén anu nanggung beban biasana dirarancang pikeun ngagampangkeun gerakan dina sababaraha arah bari ngawatesan gerak dina arah anu sanés.

Naon laju aplikasi?Laju obyék obah bisa digambarkeun dina istilah gerak liniér (jarak kana waktu, saperti FPM atawa M/ SEC) atawa gerak rotasi (révolusi per menit atawa RPM).

tipena béda rollers handap

Roller handap excavator ngabogaan aci kandel nanggung beurat mesin.Diaméter permukaan jalan tina roller handap leuwih leutik, sabab mesin teu perlu ngalakukeun teuing karya pindah.

Roller handap excavator leutik boga ciri anu sarua sakumaha excavator badag.Sanajan kitu, ieu gilinding handap leuwih jenis ningkatna bagian dina gear badarat, gumantung kana jenis jeung lagu dipaké.

The rollers handap buldoser a boga permukaan jalan leuwih badag sabab ngalaksanakeun pagawean pindah.Rupa-rupa flanges dipasang ganti pikeun pituduh anu langkung saé pikeun tautan ranté lagu.Roller handap ngabogaan tanki gudang minyak badag, ku kituna roller bisa pinuh leuwih tiis.


waktos pos: Jun-07-2022