Sabaraha lami rollers buldoser kudu diganti?

Fungsi utama gilinding nyaéta ngarojong beurat excavator jeung buldoser, ku kituna lagu ngalir sapanjang roda pikeun ngalengkepan operasi.Janten kumaha seringna gilinding buldoser kedah diganti?Dinten ieu kuring bakal masihan anjeun bubuka ringkes.

1. Therollerdipaké pikeun ngarojong beurat fuselage mesin konstruksi kayaning excavator jeung buldoser.Dina waktos anu sami, éta ngagulung dina rel pituduh (link rel) atanapi sapatu lagu lagu.Hal ieu ogé dipaké pikeun ngawatesan lagu jeung nyegah slippage gurat.Nalika Nalika alat-alat mesin konstruksi dihurungkeun, rollers maksakeun lagu ka dieunakeun dina taneuh.

2. Sakumaha seringna buldosergilindingkudu diganti, kanyataanna, lamun celah antara buldoser gilinding teuing badag sarta aranjeunna rengat, aranjeunna kedah diganti.Tapi ogé gumantung kana lingkungan pamakéan husus.Upami dijaga sacara saksama, umur jasa sakitar 20,000 dugi ka 30,000 jam.

3. Buldosergilindingminyak sering bocor alatan instalasi teu akurat.Ku alatan éta, ukuran pelindung tangtu kudu dilaksanakeun salila prosés instalasi.The ngajalankeun jarak jauh tina mesin bakal ngabalukarkeun rollers jeung drive final pikeun ngahasilkeun hawa tinggi alatan rotasi jangka panjang., The viskositas minyak nurun jeung lubrication nu goréng, jadi kudu Pareum remen pikeun niiskeun tur manjangkeun umur handap awak.

Sacara umum, sabaraha lila teu roller rojongan buldoser kudu diganti, éta perlu judged nurutkeun kaayaan sabenerna, éta perlu kasampak di lingkungan pamakéan urang, jsb Dina raraga manjangkeun umur layanan na, urang kudu ngalakukeun tangtu. inspeksi jeung ukuran pangropéa.


waktos pos: May-23-2022