Ngalacak Roller Double Flange

Katerangan pondok:

Tempat asalna: Cina

Ngaran merek: PT'ZM

Jumlah pesenan minimum: 1 PC

Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan

Harga: Negotiate

waktos pangiriman: 7-30 poé

istilah pamayaran: L/CT/T

istilah harga: FOB / CIF / CFR

Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Custom-dijieun atawa OEM téh bisa ditarima


Rincian produk

Tag produk

Naon fungsi gilinding lagu

Fungsi roller lagu nyaéta pikeun nganteurkeun beurat buldoser kana taneuh.Nalika buldoser dijalankeun dina taneuh anu henteu rata, rollers lagu mawa dampak anu luar biasa.Ku alatan éta, rojongan ti gilinding lagu badag.Sumawona, upami kualitasna goréng sareng sering berdebu, éta peryogi sealing anu saé pikeun nyegah kokotor, keusik sareng cai ngarusak éta.

Kaunggulan tina roller lagu

Bahan tina awak lagu roller ieu ngajalin ku 40Mn2.sarta perlakuan panas permukaan HRC 48-55 jero nepi ka 5-8mm.Precision CNC ukuran mesin machining leuwih akurat
Bahan tina aci puseur roller lagu ngajalin ku 42CrMo.The karasa perlakuan panas permukaan bisa ngahontal 48-55HRC More maké-resisting.Teu karasa inti HRC 28 atanapi saluhureuna henteu gampang narekahan.Tempering 180 derajat saméméh rengse.Beungeut aci puseur roller lagu ieu digosok ku alat mesin CNC sangkan aci smoother.
apron sealing tinggi dipaké di jero roller lagu pikeun nyegah kokotor, keusik jeung cai tina ngaruksak eta.
Roller lagu ngagunakeun téhnologi las gesekan kualitas las téh alus tur stabil, sarta panangtayungan lingkungan, euweuh pollution.Welding prosés teu ngahasilkeun haseup atawa gas ngabahayakeun, teu Santika, euweuh lampu lone jeung narik, euweuh radiation.Known salaku téhnologi las héjo. mangsa nu bakal datang.

Inpo rinci gilinding lagu

produk
Katerangan: ROLLER lagu
Tempat asal: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
Waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
kuantitas pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan
Bahan: 40Mn2/42Crmo
Téhnik: Ngajalin
rengse: Lemes
Teu karasa: HRC48-55, jerona 5-8mm
kualitas: operasi pertambangan
waktos jaminan: 1600 jam
jasa saatos-jualan: rojongan teknis video, rojongan online
warna: Konéng atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator
track roller

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami