Hareup Idler Dulldozer

Katerangan pondok:

Tempat asalna: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél D11
Merk: Caterpillar
Harga: Negotiate
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy


Rincian produk

Tag produk

Video

Kaunggulan tina Idler

1.The awak kabayang produk urang dijieunna tina 35SiMn kalawan karasa HRC55-58 sarta deepth ngahontal 6-8mm, nu leuwih maké-tahan.Bahan aci sentral pikeun baja 42Crmo henteu gampang narekahan.Janten umur jasa produk langkung panjang.
Bahan anu dianggo dina seueur produk di pasar nyaéta 50Mn sareng 45 # baja, anu henteu tiasa nyumponan sarat résistansi ngagem sareng gampang narekahan.
téhnologi 2.Our migunakeun forging na precision casting, CNC produksi machining nangtung.
Casting precision ngajadikeun awak kabayang dénsitas luhur, teu pori sarta teu gampang bocor gas.
CNC mesin nangtung dipaké pikeun kontrol leuwih akurat ukuran produk jeung smoothness finish luhur.Sareng alatna langkung saé, operasi aman, efisiensi produksi langkung luhur,
3.The gambar teknis produk nyaeta 1: 1 ukuran aslina.Ieu moal némbongan nalika simpangan ukuran beuli customer teu bisa dipasang.
4.We boga tim QC profésional, sarta nuturkeun nepi ka nguji produk, nguji produk semi-réngsé sarta réngsé sarta ngahasilkeun laporan.
Sadaya produk gaduh nomer ID sorangan.Nalika konsumén eupan balik masalah produk, urang bakal manggihan deklarasi test QC pakait nurutkeun nomer ID produk, manggihan masalah jeung datang nepi ka solusi.

Naon fungsi IDLER?

Fungsi na idler nyaéta pikeun ngabimbing tautan lagu pikeun ngajalankeun lancar sareng nyegah dislokasi. Idler ogé mawa sababaraha beurat sahingga ningkatkeun tautan lagu anu ngirangan tekanan taneuh. Aya ogé panangan di tengah anu ngadukung tautan lagu sareng ngabimbing dua sisi.Jarak anu langkung alit antara idler sareng roller lagu, langkung saé orientasina.

Inpo wincik IDLER

Inpo detil produk  
Katerangan: CAT D11 hareup IDLER DULLDOZER OPERASI PERTAMBANGAN
Tempat asal: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél D11
merek: Hileud
harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
Waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
kuantitas pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 1000 PCS / bulan
Bahan: 35Simn / 42Crmo / QT450-10
Téhnik: Forging / Precision casting
rengse: Lemes
Teu karasa: HRC55-58, jerona 6-8mm
kualitas: operasi pertambangan
waktos jaminan: 1600 jam
jasa saatos-jualan: rojongan teknis video, rojongan online
warna: Konéng atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

FAQ

1.Anjeun padagang atanapi pabrik?
Kami produsén kalayan hak ékspor.Pabrik kami ayana di kota Quanzhou Nanan propinsi Fujian Cina.Kami gaduh pangalaman langkung ti tilu puluh taun di industri ieu.
2.How abdi tiasa pastikeun bagian bakal cocog buldoser kuring?
Punten sugesst kami nomer modél atanapi nomer asli bagian, kami bakal nyayogikeun gambar atanapi ngukur ukuran fisik sareng mastikeun sareng anjeun.
3.What is order minimum anjeun?
Eta gumantung kana jenis produk Anjeun meuli.Upami éta produk biasa sareng kami gaduh saham, henteu peryogi MOQ.
4.Can Anjeun mantuan para nasabah ngamekarkeun produk anyar?
Departemén pamekaran téknis kami khusus dina ngembangkeun produk anyar pikeun konsumén.Konsumén kedah nyayogikeun gambar, dimensi atanapi conto nyata pikeun rujukan urang.
5.What waktos kalungguhan anjeun?
Waktu pangiriman normal sakitar sabulan, Upami urang gaduh saham sakitar saminggu
6. Kumaha ngeunaan istilah pamayaran?
T / T atanapi L / C.istilah séjén ogé disawalakeun.

IDLER FORGING
idler package

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami