Bagéan Sprocket Ngajalin

Katerangan pondok:

Tempat asalna: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél D11
Merk: Caterpillar
Harga: Negotiate
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan tina ségmén sprocket

Forging bagean sprocket jeung téhnik perlakuan panas husus, jadi ngahontal pangalusna maké-lalawanan jeung manjangkeun waktu hirup ka extent maksimum.Vertical puseur machining CNC produksi processing, nyieun ukuran leuwih akurat, penampilan leuwih geulis.
Ngabogaan pilihan lega range.The bagean sprocket lumaku pikeun modél husus tina tipe Mapay excavators na buldoser ti 0.8T mun 100T.Hal ieu loba dilarapkeun dina bulldozers na excavators of Caterpillar, komatsu, Hitachi, Kobelco na Hyundai jsb.

Inpo detil bagéan sprocket

Katerangan: CAT D11 Sprocket bagean PERTAMBANGAN OPERASI
Tempat asal: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél D11
merek: Hileud
harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
Waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
kuantitas pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 3000 PCS / bulan
Bahan: 35MnB
Téhnik: Ngajalin
rengse: Lemes
Teu karasa: HRC48-55, jerona 5-8mm
kualitas: operasi pertambangan
waktos jaminan: 1600 jam
jasa saatos-jualan: Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online
warna: Konéng atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Keunggulan Kami

· Dijual Pabrik Langsung Sareng Harga Wajar
· Pangalaman 34Years 'Dina Excavator & Bulldozer Spare Parts Manufaktur
· Sarat Pembayaran Fleksibel Kaasup T / T, L / C Jeung saterusna
· Tim Penjualan Profesional, Inspeksi Kualitas, Sareng Laporan, Pitunjuk Logistik Maritim
· Ladenan Saatos-Dijual: Rojongan Téknis, Rojongan Online 24h

FAQ

Anjeun Anu Padagang Atawa Pabrikan? Sareng Perkenalan perusahaan anjeun?
QUANZHOU PINGTAI ENGINEERING MACHINE CO., LTD diadegkeun dina 1987, Sanggeus leuwih ti 20 taun ngembangkeun kontinyu sarta inovasi .Pingtai geus jadi Cina urang ngarah sarta produsén dunya-renowned.Éta mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina integrasi mesin konstruksi sareng manufaktur bagian-bagian alat sareng penjualan jaringan.
Pausahaan utamana ngahasilkeun rupa-rupa excavators bulldzers suku cadang, jeung produk kaasup undercarriager sarta ngagem bagian tahan jsb.Pausahaan ngagunakeun téhnologi produksi ngarah, nu ntroduction sahiji alat produksi kelas munggaran internasional operasi mesin CNC jeung téhnologi deteksi canggih.

Kumaha Kuring Yakin Bagian Bakal Cocog sareng Excavator Kuring?
Pasihan Kami Nomer Model anu Leres / Nomer Seri Mesin / Nomer Sakur Dina Bagian nyalira atanapi Ukur Bagean Méré Kami Diménsi atanapi Gambar.

Sprocket

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami