Pamawa Roller Operasi Pertambangan

Katerangan pondok:

Tempat asalna: Cina

Ngaran merek: PT'ZM

Jumlah pesenan minimum: 1 PC

Kamampuhan suplai: 2000 PCS / bulan

Harga: Negotiate

waktos pangiriman: 7-30 poé

istilah pamayaran: L/CT/T

istilah harga: FOB / CIF / CFR

Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Custom-dijieun atawa OEM téh bisa ditarima


Rincian produk

Tag produk

Naon fungsi tina roller Carrier?

Fungsi rollers pamawa nyaéta pikeun mawa link lagu ka luhur, nyieun hal nu tangtu numbu pageuh, sarta ngaktipkeun mesin pikeun digawé leuwih gancang sarta leuwih steadily.Produk kami nganggo baja khusus sareng diproduksi ku prosés énggal.Unggal prosedur ngaliwat pamariksaan anu ketat sareng sipat résistansi compressive sareng résistansi tegangan tiasa dipastikeun.

Kaunggulan tina Carrier gilinding ?

Bahan awak roller pamawa ditempa ku 40Mn2.sarta perlakuan panas permukaan HRC 48-55 jero nepi ka 5-8mm.Precision CNC ukuran mesin machining leuwih akurat
Puseur aci bahan roller pamawa téh 42CrMo na ngajalin .The karasa perlakuan panas permukaan bisa ngahontal 48-55HRC More maké-resisting.Teu karasa inti HRC 28 atanapi saluhureuna henteu gampang narekahan.Tempering 180 derajat saméméh rengse.Beungeut aci puseur roller pamawa ieu digosok ku alat mesin CNC sangkan aci smoother.
apron sealing tinggi dipaké di jero roller carrier pikeun nyegah kokotor, keusik jeung cai tina ngaruksak eta.
Roller pamawa ngagunakeun kualitas las téhnologi las gesekan téh alus tur stabil, sarta panangtayungan lingkungan, euweuh pollution.Welding prosés teu ngahasilkeun haseup atawa gas ngabahayakeun, euweuh Santika, euweuh lampu lone jeung narik, euweuh radiation.Known salaku téhnologi las héjo tina mangsa nu bakal datang.

Inpo wincik carrier roller

Katerangan: CAT D11 OPERASI PERTAMBANGAN CARRIER ROLLER
Tempat asal: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél
merek: Hileud
harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
Waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
kuantitas pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 2000 PCS / sasih
Bahan: 40Mn2/42Crmo
Téhnik: Ngajalin
rengse: Lemes
Teu karasa: HRC48-55, jerona 5-8mm
kualitas: operasi pertambangan
waktos jaminan: 1600 jam
jasa saatos-jualan: Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online
warna: Konéng atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator
Carrier roller (2)
Top roller (2)
carrier roller
Top roller

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami