Ngalacak Sapatu Operasi Pertambangan

Katerangan pondok:

Tempat asalna: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél D11
Harga: Negotiate
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
waktos pangiriman: 7-30 poé


Rincian produk

Tag produk

Video

Kaunggulan tina sapatu track

Harta anu béda, kakuatan anu luhur, ngagem lemah sareng cimata, tahan shock
Biasana, aya opat liang sambungan dina sapatu lagu sarta séjén dua liang beberesih di tengah, The beberesih liang bisa mupus kaluar piring otomatis.Dua pelat tatangga gaduh bagian tumpukan.Pikeun ngahindarkeun potongan batu nyangkut di antara sarta ngabalukarkeun karuksakan, sapatu lagu jeung sapatu lagu rawa bentuk segitiga bisa dipaké lamun hiji excavator na buldoser dijalankeun dina taneuh baseuh, sabab segitiga -shape bisa mencet taneuh lemes jeung ningkatkeun kapasitas ngarojong.

Ayeuna, pelat lagu buldoser has tiasa dibagi jadi dua jinis: pelat datar kalayan jinis huntu sareng jinis huntu non-lagu ngawangun V sareng bagian silang (sapatu lagu rawa..Dua lagu ieu dipaké dina taneuh konvensional sarta lingkungan lahan baseuh, Tapi lamun bulldozers dianggo di tundra, aranjeunna nyanghareupan dua kaayaan taneuh has: nu teuas, tundra lemes dina suhu low jeung bécék, wetlands lemes dina suhu rélatif luhur.Dina lingkungan ieu, sanajan papan lagu pesawat-toothed konvensional tiasa dianggo dina permafrost, nalika gawéna di lahan baseuh, jumlah badag taneuh bakal taat ka dinya, hasilna turunna adhesion lagu.Alatan kasusah beberesih, perlu miceunan loba tanaga pikeun ngabersihan up saméméh neraskeun operasi, nu serius mangaruhan efisiensi produksi.V ngawangun lagu toothless, di sisi séjén, cocog pikeun operasi lahan baseuh, tapi ogé teu cocog pikeun kaayaan permafrost alatan kurangna huntu lagu, hasilna kurangna cekelan parna.

Modél utilitas buldoser Mapay plat dikembangkeun ku parusahaan urang overcomes nu shortcomings tina piring Mapay aya sarta boga kaunggulan dua jenis Mapay piring tradisional.Eta nyadiakeun jenis sagala-cuaca skéma dewan Mapay pikeun buldoser jeung parabot Mapay leumpang séjén pikeun digawé di lingkungan taneuh beku, nu nyata bisa ngaronjatkeun efisiensi operasi buldoser jeung parabot Mapay leumpang lianna.Tujuan tina model utiliti nya éta pikeun ngawujudkeun dina cara di handap ieu, kaasup piring Mapay V ngawangun anu awakna cross-bagian geus disadiakeun kalawan huntu Mapay di ujung handap piring Mapay.The cross-bagian tina huntu Mapay nyaeta trapezoidal.bagéan cross-bagian V ngawangun geus napel kokotor teu gampang, gampang pikeun ngabersihan, buoyancy kaunggulan badag, di lahan baseuh tina Mapay bisa huntu boga kaunggulan permafrost, nyegah slippage, sahingga ngajawab bagéan tradisional teu bisa adaptasi jeung kaayaan lingkungan permafrost. tina dua rupa masalah taneuh has, ngaronjatkeun bility operasi tina wahana dilacak.

Ciri tina pelat lagu buldoser éta bagian huntu tina huntu lagu na trapezoidal.Struktur baja tuang bahan sareng tulangan internal, piring crawler disayogikeun ku liang instalasi tetep.

Inpo detil sapatu lagu

Inpo detil produk
Katerangan: Ngalacak sapatu OPERASI PERTAMBANGAN
Tempat asal: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél D11
harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
Waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
kuantitas pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan
Bahan: 25CrMnB
Téhnik: Ngajalin
rengse: Lemes
Teu karasa: HRC42-49
kualitas: operasi pertambangan
waktos jaminan: 1600 jam
jasa saatos-jualan: rojongan teknis video, rojongan online
warna: Konéng atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Ngalacak sapatu Mékanika sipat

Rockwell karasa

Kakuatan ngahasilkeun

Rp0,2≥1179MPa

Kakuatan regangan

Rm≥1372MPa

Enlogation A≥10%

HRC 42-49

1256

1518

11.2

 

25CrMnB

Komposisi kimia (%)

 

 

 

 

C

Si

Mn

P

S

B

Cr

SPEC

0.23-0.28

0.15-0.35

1.10-1.40

≤0,030

≤0,010

0.0005-0.003

0.30-0.50

Nguji Niley

0.25

0.27

1.18

0.012

0.008

0,0028

0.38


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami