Lagu Link Chain Assembly

Pedaran pondok:

Tempat asalna: Cina
Ngaran mérek: PT'ZM
Nomer modél D11
Harga: Negosiasi
Rincian bungkusan: Fumigate bungkus laut
Waktos pangiriman: 7-30 dinten


Detil Produk

Tanda Produk

Naon bédana antara buldoser sareng ranté Link link excavator Track chain

Gaya dina ranté rakitan jalur lagu excavator utamina kakuatan ngadukung bujur, sareng bagian damel dikonsentrasi dina silinder panangan ageung sareng ember.
Bulldozer utamina jalan-jalan, beuratna langkung ti 20 ton plus dorong beban lengkep ageung pisan, éta utamina ngalangkungan tarik ranté pikeun ngajantenkeun kendaraan jalan, janten kinerja umum ranté buldoser langkung saé tibatan excavator, Kualitas bahan umumna tahan-tahan 3mnB baja penempaan.
Aya celah antara beurat sareng bagian silang tina ranté. Éta mangrupikeun runtah ranté buldoser nalika dianggo dina penggalian. Éta bakal nyandak kirang ti panjang pikeun ranté excavator pikeun dipaké dina buldoser.

Naon kaunggulan rakitan ranté tautan buldoser kami

Bahan ranté nyaéta 35MnB palsu, sareng tautan sareng pin na 40Cr. Perpecahan integral sareng perlakuan panas tempering, frékuénsi sedeng internal sareng éksternal. Polesan presisi internal sareng éksternal ngabéréskeun dugi ka 0.2. Sadaya prosés diolah ku pusat mesin nangtung CNC. Sangkan ngahontal presisi tinggi, langkung tahan pakai, umur jasa langkung lami. Saatos dirakit parantos réngsé, produk réngsé ditémbak sadayana deui. Penampilan ranté na didamel tina cét berbasis cai anu ramah lingkungan anu langkung caket sareng caket anu langkung kuat, sahingga penampilan sacara umum langkung saé sareng luhur.

Lacak inpormasi rinci ranté link

Inpormasi jéntré produk
Pedaran: Majelis rantéan link Operasi OPERASI
Tempat asalna: Cina
Ngaran mérek: PT'ZM
Nomer modél D11
Harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Fumigate bungkus laut
Waktos pangiriman: 7-30 dinten
Istilah pamayaran: L / CT / T
Istilah harga: FOB / CIF / CFR
Jumlah minimum order: 1 PC
Kamampuhan Suplai: 10000 PCS / bulan
Bahan: 35MnB / 40Cr
Téhnik: Palsu
Rengse: Lemes
Teu karasa: HRC45-55
Kualitas: operasi tambang
Waktos jaminan: 1600jam
Jasa saatos-jualan: Dukungan teknis pidéo, Dukungan online
Warna: Konéng atanapi Hideung atanapi Palanggan diperyogikeun
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator
Chain

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami