Lagu Patalina Majelis Chain

Katerangan pondok:

Tempat asalna: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél D11
Harga: Negotiate
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
waktos pangiriman: 7-30 poé


Rincian produk

Tag produk

Naon nya éta selisih buldoser jeung excavator Track link ranté assembly Chain

Gaya dina ranté rakitan link excavator utamana longitudinal gaya ngarojong, sarta bagian gawé anu ngumpul dina silinder panangan badag tur LIPI.
Bulldozer utamana jalan-jalan, beuratna leuwih ti 20 ton ditambah dorong beban pinuh anu kacida gedéna, utamana ngaliwatan tarikan horizontal ranté sangkan kendaraan leumpang jalan, jadi kinerja umum ranté buldoser leuwih hade tinimbang nu excavator, kualitas bahan umumna ngagem-tahan 3MnB steel forging.
Aya gap antara beurat jeung bagian cross ranté.Éta runtah ranté buldoser lamun dipaké dina excavator nu.Bakal nyandak kirang ti lila pikeun ranté excavator dipaké dina buldoser.

Naon kaunggulan tina bulldozer track link ranté assembly kami

Bahan ranté téh 35MnB ngajalin, sarta link na pin 40Cr.quenching integral jeung perlakuan panas tempering, frékuénsi sedeng internal tur éksternal.internal jeung éksternal precision polishing finish nepi ka 0.2.Sadaya prosés diolah ku pusat mesin vertikal CNC.Ku kituna pikeun ngahontal precision tinggi, leuwih maké-tahan, hirup layanan panjang.Saatos assembly réngsé, produk rengse ditémbak blasted sakabéhna deui.Penampilan ranté dijieunna tina cet basis cai ramah-lingkungan canggih kalawan adhesion kuat, sahingga penampilan sakabéh leuwih geulis tur luhur-tungtung.

Lagu link ranté informasi jéntré assembly

Inpo detil produk
Katerangan: Lagu link ranté assembly MINING OPERASI
Tempat asal: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél D11
harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
Waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
kuantitas pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan
Bahan: 35MnB / 40Cr
Téhnik: Ngajalin
rengse: Lemes
Teu karasa: HRC45-55
kualitas: operasi pertambangan
waktos jaminan: 1600 jam
jasa saatos-jualan: rojongan teknis video, rojongan online
warna: Konéng atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator
Chain

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami