Ranté Hub Sprocket

Katerangan pondok:

Tempat asalna: Cina

Ngaran merek: PT'ZM

Jumlah pesenan minimum: 1 PC

Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan

Harga: Negotiate

waktos pangiriman: 7-30 poé

istilah pamayaran: L/CT/T

istilah harga: FOB / CIF / CFR

Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

 

 

 

 


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur sprocket hub ranté

    Kabayang nyetir diwangun ku motor leumpang, mékanisme deceleration leumpang jeung sprocket a.Tekanan hidrolik tina pompa otonom bisa diputer ku motor leumpang na decelerated ku mékanisme deceleration leumpang.. Lajeng ranté Mapay kalawan huntu atawa gears nu engages kalawan ranté, lagu, atawa bahan perforated atanapi dented lianna.Sprocket perenahna di payun sareng pungkur kendaraan pikeun ngajalankeun rel.
    Prosés produksi ngaliwatan prosés quenching profésional sarta tempering, pikeun mastikeun sipat mékanis alus teuing, kakuatan tinggi na lalawanan bending punjul, résistansi kana narekahan sarta ngagem sipat.
    * Ngadopsi puseur machining canggih tur lathe CNC nangtung pikeun minuhan sarat precision.
    * Kontrol kualitas anu ketat, tina bahan baku dugi ka bungkusan.
    * Karasa Permukaan HRC50-60, ngirangan ngagem sareng cimata, manjangkeun umur jasa, sareng nambihan nilai produk anjeun ku maksimalkeun daya tahan produk.rel ieu disetir ku sprocket dipasang dina cangkang pikeun ngawujudkeun excavator urang leumpang.A sprocket hub ranté nyaéta kabayang ngawangun husus

    Kumaha Chain Hub Sprocket sareng Drive Wheel Motor Gawé

    kabayang nyetir: Kabayang nyetir lokasina di tukangeun pigura X.Kabayang nyetir diwangun ku motor leumpang, mékanisme deceleration leumpang sarta Chain hub sprocket .Tekanan hidrolik ti pompa otonom bisa diputer ku motor leumpang, nu decelerated ku mékanisme deceleration leumpang.Lajeng, cingcin gear leumpang dipasang dina cangkang drive lagu jeung ranté rail pikeun ngawujudkeun leumpang tina excavator nu.
    kabayang nyetir: Kabayang nyetir lokasina di tukangeun pigura X.Kabayang nyetir diwangun ku motor leumpang, mékanisme deceleration leumpang sarta Chain hub sprocket .Tekanan hidrolik ti pompa otonom bisa diputer ku motor leumpang, nu decelerated ku mékanisme deceleration leumpang.Lajeng, cingcin gear leumpang dipasang dina cangkang drive lagu jeung ranté rail pikeun ngawujudkeun leumpang tina excavator nu.
    Hiji sisi kabayang nyetir kudu salawasna jadi di pungkur, sabab langsung dibereskeun dina pigura X tanpa fungsi nyerep shock.Lamun kabayang nyetir ngalir di hareup, teu ngan bakal boga maké abnormal dina gear ring nyetir na ranté rail, tapi ogé boga épék ngarugikeun dina pigura X, nu mungkin gaduh cracking mimiti jeung masalah sejenna.Leumpang pelindung motor ngajaga motor sareng rohangan internalna tiasa nyimpen sababaraha kokotor sareng kerikil, éta bakal ngabahayakeun pikeun pipa minyak motor leumpang, Uap dina taneuh bakal korosi tubing, kerikil gabungan bakal aub dina gangguan anu disababkeun ku ngagem tubing. bocor, jadi rutin muka plat hansip ngabersihan kokotor ti jero.Nalika ngaganti minyak transmisi final, excavator kudu diparkir dina taneuh datar, sarta transmisi final kudu ngancik kana port ngurangan minyak di handap sarta jejeg taneuh.Nalika ngeusian bengsin, kencangkeun colokan skru pelepasan minyak, ngeusian bengsin ti luhur palabuhan ngeusian, sareng minyak tiasa ngalir kaluar tina palabuhan observasi tengah.

    Dimensi Utama Instalasi

    Drawing for chain hub sprocket

    Inpo detil sprocket hub ranté

    Katerangan: Ranté hub sprocket forging / casting tugas beurat
    Tempat asal: Cina
    Ngaran merek: PT'ZM
    Nomer modél
    merek:
    harga: Ngarempugkeun
    Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
    Waktos pangiriman: 7-30 poé
    istilah pamayaran: L/CT/T
    istilah harga: FOB / CIF / CFR
    kuantitas pesenan minimum: 1 PC
    Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan
    Bahan: ZG35SiMn
    Téhnik: Casting / Forging
    rengse: Lemes
    Teu karasa: HRC50-52
    kualitas: operasi pertambangan tugas beurat
    waktos jaminan: 1600 jam
    jasa saatos-jualan: Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online
    warna: Konéng atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
    Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami