Ember Huntu Kawajiban beurat

Katerangan pondok:

Tempat asalna: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Harga: Negotiate
Rincian bungkusan: Kasus lapis
waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR


Rincian produk

Tag produk

Naon aliran prosés huntu ember excavator

Aliran prosés huntu ember excavator: casting keusik, forging casting, casting precision.
Excavator LIPI huntu mangrupa bagian consumable penting dina excavator nu.Sarua jeung huntu manusa.Ieu mangrupakeun kombinasi ember huntu diwangun ku base huntu jeung ujung huntu, sarta dua disambungkeun ku aci pin.Kusabab ember huntu ngagem bagian gagalna nyaéta ujung huntu, salami ngagantian tip tiasa.
Klasifikasi nurutkeun lingkungan pamakéan excavator LIPI huntu.Huntu ember excavator bisa dibagi kana huntu batu (dipaké pikeun bijih beusi, bijih batu, jsb), huntu earthwork (dipaké pikeun ngali taneuh, pasir, jsb), huntu kerucut (dipaké pikeun tambang batubara).
Huntu LIPI Excavator bisa dibagi kana horizontal pin LIPI huntu (Hitachi excavator), horizontal pin ember huntu (Komatsu excavator, Caterpillar excavator, Daewoo excavator, Kobelco excavator, jsb), Rotary digging LIPI huntu (V runtuyan LIPI huntu).

Émbaran detil huntu ember

produk
Katerangan: LIPI Huntu PERTAMBANGAN OPERASI tugas beurat
Tempat asal: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél
harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Kasus triplek
Waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
kuantitas pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan
Bahan: Baja alloy
Téhnik: Precision Casting / Forging
rengse: Lemes
Teu karasa: HRC45-55
kualitas: operasi pertambangan tugas beurat
waktos jaminan: 24 bulan
jasa saatos-jualan: rojongan teknis video, rojongan online
warna: Konéng atawa Beureum atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
Aplikasi: Excavator

Kumaha nangtoskeun huntu LIPI anu teu cocog tina excavator

Huntu ember excavator dina kaayaan kerja normal salami 3 dinten (sakitar 36 jam) bakal gagal janten produk anu teu cocog.Aya goresan alur anu atra dina beungeut ember huntu sareng sajumlah leutik deformasi plastik dina ujungna.Analisis gaya ember huntu digawé beungeut jeung kontak obyék digali, dina prosés penggalian lengkep dina tahap nu beda-beda stress beda, ujung bagian kontak kahiji jeung beungeut bahan, sabab laju gancang, ujung LIPI. huntu ku dampak kuat.Lamun ngahasilkeun huntu LIPI low, éta bakal ngahasilkeun deformasi palastik di ujung.Huntu ember unqualified anu taneuh, digosok sarta corroded, sarta kapanggih abu lampu sabudeureun tur poék di tengah, nunjukkeun yén huntu LIPI anu inserts tuang.Komponén alloy utama (fraksi massa%) nyaéta 0.38C, 0.91Cr, 0.83Mn jeung 0.92Si.Sipat mékanis bahan logam gumantung kana komposisi jeung prosés perlakuan panas pabrik bahan.

Naon kaunggulan produksi excavator LIPI huntu parusahaan urang

Analisis kinerja ember huntu ku MLD-10 maké test maké mesin test.Résistansi ngagem tina matriks sareng sisipan langkung saé tibatan baja 45 anu dipaénkeun dina kaayaan ngagem dampak leutik.Dina waktos anu sami, résistansi ngagem tina matriks sareng sisipan béda.Matriks tahan ngagem tibatan sisipan.Komposisi dina dua sisi matrix jeung inserts deukeut jeung huntu LIPI.The sisipan dina huntu LIPI utamana maén peran beusi tiis.Salila prosés casting, gandum matrix ieu disampurnakeun pikeun ngaronjatkeun kakuatan sarta lalawanan ngagem.Kusabab pangaruh panas tuang, sisipan ngahasilkeun struktur anu sami dina zona anu kapangaruhan panas las, anu henteu maénkeun peran dina ningkatkeun résistansi ngagem.Upami perlakuan panas anu pas dilaksanakeun saatos tuang pikeun ningkatkeun struktur sisipan, résistansi flax sareng umur jasa tina ember huntu bakal ningkat sacara signifikan.

FAQ

1.Anjeun padagang atanapi pabrik?
Kami produsén kalayan hak ékspor.Pabrik kami ayana di kota Quanzhou Nanan propinsi Fujian Cina.Kami gaduh pangalaman langkung ti tilu puluh taun di industri ieu.
2.How abdi tiasa pastikeun bagian bakal cocog buldoser kuring?
Punten sugesst kami nomer modél atanapi nomer asli bagian, kami bakal nyayogikeun gambar atanapi ngukur ukuran fisik sareng mastikeun sareng anjeun.
3.What is order minimum anjeun?
Eta gumantung kana jenis produk Anjeun meuli.Upami éta produk biasa sareng kami gaduh saham, henteu peryogi MOQ.
4.Can Anjeun mantuan para nasabah ngamekarkeun produk anyar?
Departemén pamekaran téknis kami khusus dina ngembangkeun produk anyar pikeun konsumén.Konsumén kedah nyayogikeun gambar, dimensi atanapi conto nyata pikeun rujukan urang.
5.What waktos kalungguhan anjeun?
Waktu pangiriman normal sakitar sabulan, Upami urang gaduh saham sakitar saminggu
6. Kumaha ngeunaan istilah pamayaran?
T / T atanapi L / C.istilah séjén ogé disawalakeun.
7.Can anjeun nyieun produk kalawan brand urang?
Yakin, kami wilujeng sumping cooperate sakumaha jasa ngaropéa.
OEM / ODM wilujeng sumping, Ti konsép pikeun barang rengse, urang ngalakukeun sagala (desain, prototipe reviewing, tooling jeung produksi) di pabrik.

jasa kami

1.Satu taun jaminan, ngagantian bébas pikeun leuwih rusak jeung hirup maké abnormal.
2.Produk kustomisasi urutan OEM /ODM.
3.Provide on garis atawa video rojongan teknis ka konsumén urang.
4.Help Anjeun pikeun ngembangkeun pasar anjeun kalawan kualitas luhur urang jeung layanan pangalusna.
5.VIP perlakuan ka agén ekslusif urang.

Photo for adapter
Photo for teeth RC (2)
Photo for teeth RC (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami