Ember Pin Tugas beurat

Katerangan pondok:

Harga: Negotiate
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan


Rincian produk

Tag produk

Video

Naon ember pin

Ember pin jeung LIPI bushing (ngageser bearing) hinged sapotong diwangun ku excavators, loaders, buldoser, cranes, pompa beton sikep leungeun treuk, overhead treuk kerja jeung mesin konstruksi séjén alat operasi ilahar dipaké alat articulated, mumpuni articulated pas clearance kedah lumrah, clearance fit bisa disimpen, gajih pikeun mastikeun pipe aci jeung leungeun baju aci pikeun ngurangan maké jeung lalawanan dina motion.The relatif fit clearance tina bagian hinged bisa ninggalkeun rohangan nu tangtu pikeun ékspansi termal dihasilkeun nalika aci pin pindah relatif ka leungeun baju aci, ku kituna pikeun nyegah sintering.If gap hinge téh super goréng, éta bakal ngabalukarkeun aci pin na leungeun baju aci pikeun nyocogkeun leupas, ngahasilkeun Geter, dampak na maké saendeng, hasilna aggravation of maké atawa narekahan aci, komo ngakibatkeun ka alat-alat utama jeung accidents.Over-miskin hinge clearance ogé bakal ngabalukarkeun simpangan jeung oyag tina alat operasi mesin konstruksi, which bakal ngakibatkeun panurunan tina akurasi operasi sarta efficiency.Therefore, ngajaga clearance hinge lumrah mangrupa tumbu penting pikeun ngaronjatkeun reliabiliti mesin konstruksi.

Naon kaunggulan urang dina ngahasilkeun ember pin

Kami nganggo lathe precision CNC pikeun ngagosok pin LIPI dua kali, supados permukaan pin LIPI langkung mulus. Sareng ngalakukeun perlakuan panas pikeun ngahontal hardness.There standar aya sabelas bagian tina panangan LIPI penggali anu kedah nganggo pin LIPI, sarta bentuk jeung ukuran ember pin unggal bagian béda.parusahaan urang mastikeun nurutkeun kana produksi téhnologi aslina.

Ember pin inpormasi detil

Inpo detil produk

Katerangan: LIPI PIN tugas beurat
Tempat asal: Cina
Ngaran merek: PT'ZM
Nomer modél

harga: Ngarempugkeun
Rincian bungkusan: Fumigate bungkusan seaworthy
Waktos pangiriman: 7-30 poé
istilah pamayaran: L/CT/T
istilah harga: FOB / CIF / CFR
kuantitas pesenan minimum: 1 PC
Kamampuhan suplai: 10000 PCS / bulan

Bahan: 40Cr
Téhnik: Ngajalin
rengse: Lemes
Teu karasa: HRC45-55

kualitas: operasi pertambangan tugas beurat
waktos jaminan: 24 bulan
jasa saatos-jualan: Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online
warna: Konéng atawa Hideung atawa Palanggan diperlukeun
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Ember Pin Modél

MODÉL

ITEM

NOMOR BAGIAN

UKURAN (MM)

E312D

1

086-2525

70X310

E312D

2

086-0523

65X415

E312D

3

086-0524

60X310

E312D

4

086-0523

65X415

E312D

5

1R-6226

80X410

E312D

6

127-3916

60X165

E312D

7

1R-6225

60X190

E312D

8

1R-6225

60X190

E312D

9

172-3080

80X630

E312D

10

172-3083

60X180

E312D

11

1R-6228

80X720

E330/E336D

1

251-2557

100X570

E330/E336D

2

251-2558

90X650

E330/E336D

3

189-3922

70X570

E330/E336D

4

251-2552

100X650

E330/E336D

5

5Abdi-3299

120X622

E330/E336D

6

113-2963

90X280

E330/E336D

7

113-2963

90X280

E330/E336D

8

192-8321

110X960

E330/E336D

9

117-5435

100X275

E330/E336D

10

251-2547

80X260

E330/E336D

11

251-2542

120X1100

PC300/PC360

1

207-70-33140

90x530

PC300/PC360

2

207-70-73210

90x590

PC300/PC360

3

207-70-33140

90x530

PC300/PC360

4

207-70-73210

90x590

PC300/PC360

5

207-70-72312

110x565

PC300/PC360

6

207-70-61220

90x240

PC300/PC360

7

208-70-61240

100x270

PC300/PC360

8

207-70-61191

100x330

PC300/PC360

9

207-70-31172

100x980

PC300/PC360

10

207-70-61210

90x248

PC300/PC360

11

207-70-71130

110x1050

PC300/PC360

1

207-70-33140

90x530

PC300/PC360

2

207-70-73210

90x590

PC300/PC360

3

207-70-33140

90x530

PC300/PC360

4

207-70-73210

90x590

PC300/PC360

5

207-70-72312

110x565

PC300/PC360

6

207-70-61220

90x240

PC300/PC360

7

208-70-61240

100x270

PC300/PC360

8

207-70-61191

100x330

PC300/PC360

9

207-70-31172

100x980

PC300/PC360

10

207-70-61210

90x248

PC300/PC360

11

207-70-71130

110x1050

1496982898
1287627959
89722399

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami